Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundamentalism

Du är så
Säker

på din sak...

Jag sköljer
ned min
tvekan,
min oro och
ångest
med en
gnutta salt

Din tro,
är den
äkta?

Såsom daggdroppens
kvardröjande obeslutsamhet?
Såsom soluppgångens
pånyttfödelse?
Såsoms sötmans gräns?

Jag undrar
hur du balanserar
livets frågor
om du aldrig
tillåtit dig
att falla
platt

Hur du
kan vara
så säker

på din sak...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-29 20:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag umgås med Gud.
Tron kommer av Hans Ord.
Ordet är ett utsäde som producerar en bergfast övertygelse i mitt hjärta.
Tron är en övertygelse om ting man inte ser, säger Bibeln.
Och ja, jag är fundamentalist. Bibeln är mitt fundament. Utan den finns det ingen kristen tro.
2019-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP