Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demokrati på riktigt

Barack Obama och Donald Trump
har idag gjort ett gemensamt uttalande:
”Eftersom USA är en demokrati och en rättstat
är det också en demokratisk rättighet
för alla jordens länder
att hålla människor fängslade utan rättegång
eller att skicka en dödspatrull till ett annat land
om man finner att det finns individer eller grupper
i det landet som man tycker är misshagliga.
Vi erkänner också rätten och möjligheten
till alla jordens länder
att utveckla och äga kärnvapen”




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Respons VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-30 03:54



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Trump och Obama: det är inte okej
att fängsla någon/några utan rättegång
inte okej att på andras territorium sätta fast individer eller grupper
som inte har samma "demokratiska" /status/makt/ekonomi som ni menar er ha!


demokratiskt är att ge alla land rätt att äga och utveckla kärnvapen
så här kan man se att även demokrati kan bli livsfarligt för folket!
2019-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP