Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur boet

Ur boet flyger fåglar och barn,
välvda i sina egna drömmar
som om de vore vingar

De har kastat sig ut
från den sista utposten,
leende och nyfikna

medan mödrarna står kvar,
förvånade och förankrade
vid sina ruiners branter




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-30 10:58



Bookmark and Share


    Lars J
Underbar och vemodig och den typ av poesi som tilltalar mig, bravo!
2019-12-01

  Carl-Johan Bachofner
Väldigt berörande. Gäller många föräldrar. Vackert skrivet.
2019-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta