Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällarna

Det var kortspelskvällarna,
där kortleken mellan dem
var lägerelden i vildmarken,

där de samlades, värmde sig
och pratade om liv och ljus

medan natten sakta slöt sig
omkring dem utanför fönstret,
från blåa strimmor till mörker




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 181 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-01 07:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Inget kan ersätta eldens mystik
2019-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta