Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag när solen är


Varje dag
när solen är
förskjuts det andra
och faller isär


Känslan dras
mot stundens mitt
ingen tanke på
att gå hem till sitt


Fördjupning
av allvar skratt
läser varandra
i silkesklädd natt


Ögonstund
flyr timman kort
rastlöst kan möte
som sol driva bort




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-01 09:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om minnesrikt möte.
2019-12-01

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om minnet av ett möte.
2019-12-01
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP