Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bore släpper sin mantel


Och rivjärnet Maj

flåsar Bore i nacken

släpper sin mantel




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-18 10:19



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Maj månad som ett rivjärn,
en häftig bild. Men nog är
det en månad med fart i. Då
det sker mycket i naturen.
2024-04-20

  Marita Ohlquist VIP
En bra Haiku om Fröken Vår som besegrar Kung Bore.
2024-04-19

    Lena Staaf VIP
Rivjärnet maj - en underskattad sida av denna sköna månad
2024-04-18
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP