Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvnarr och intighet


Regnrivna revor

och vårvakar väcks växer

Älvfyr blinkar mot

en isidylls intighet

Älvnarrens indignation




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-18 11:04



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Sagostämning över denna dikt.
2024-04-18
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP