Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent.

Skenet
från ljusen.
Färgerna
dofterna.
Fyller
mitt hjärta.
Minnen
från förr.
Omfamnar
nuet.
Välkommen
ljuva advent.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-01 20:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
Advent med hoppet. Du fångar det fint.
2019-12-04

  Eva Helene VIP
Vackert och rofyllt i adventstider.
2019-12-03

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet om ljuset som fyller oss...
2019-12-02

  HelenaW
Så varm och fin!
2019-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar lugn, harmoni och glädje, både av det som var och det som är!
2019-12-02

  Chawa VIP
Stämningsfullt och tindrande varmvackert skrivet. En dikt för sinnena som väcker minnena.
2019-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP