Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1/4/19

Denna dag är din, och jag är dagens -
denna dag då du fyller arton år.
Denna dag som ju fylls av gårdagens
skimmer och glans och tårarna, och sår.
Om vinden hade blåst åt annat håll,
hade vi då gått hand i hand in i
det nya, skrämmande? Allt spelar roll.
Hade himlen ännu varit molnfri?
Så än lyder det gamla förslaget:
"Håll om mig hårt, bara en sista gång.
Ge mig mod att till slut släppa taget."
Denna dag - som är din - tystas en sång.




Bunden vers (Rim) av Kajsa M
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-03 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa M