Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn





Varför är röster så
olika

Varför
ser vi så olika ut




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-03 23:14



Bookmark and Share


  Niliboy
Men ibland skapades tvillingar å syskon!
2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg