Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I himmelriket [haiku]

 

Jag är annanstans
Skyddad i skonsam substans
Tog en änglachans




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-06 12:46



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Ajabaja. "Så kan vi segla på månen tillsammans...lalala. *vinkar* ;)
2019-12-06

    Lena Staaf VIP
Ett himmelskt ögonblick att få vila i.
2019-12-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP