Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Åkesson släpps in i värmen...

...får en del kalla kårar. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-06 15:21



Bookmark and Share


  Blåmes
Ja öppnas dörren mot kylan så drar det kallt. Väl skrivet!
2019-12-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De som gå i bräschen för honom,
lär få gå i marschtakt.
2019-12-06

  Gunnar Hilén VIP
...eller tårar....
2019-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP