Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid som måste gå ihop


Novembermörkrets sluttamp

mot ljuset gör vi avstamp

december går ner för landning

känsloläget in i sin andra andning


Kulörta hängen svävar mellan taken

traditioner signalbärare med nattvaken

månaden en tid som måste gå ihop

ingen borde ensam tystna i sitt rop




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-07 20:46



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Julen gemenskapens tid, men också ensamhetens tid. Fint skaldat!
2019-12-08

    Lena Staaf VIP
Ja måtte gemenskapen få råda!
Fin dikt.
2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP