Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtan

Lust och okontrollerat driv
Det förbjudna är det enda jag vill ha
Jag kan bara se det jag inte kan få
Vad är jag?

Det står en storm runt mig
Ett tryck som drar och lockar
Bålljus och virvlande slingor av rosrök
Ögon som svarta hål
Ett lockljus djupt därinne
Kom
En doft av uppmärksamhet och bekräftelse
Ja
Mina färger fyller rummet
Kom
Kom till intigheten min älskade
Kom till tomrummet
Här finns inget av det du kom för att ta
Bara speglar och rök




Fri vers av Tskushi-chan
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-08 15:16



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Wow !!
2019-12-20

    Lena Staaf VIP
Fin dikt med stark känsla!
2019-12-14

  Stanley Rydell
Nothingness, void eller inbjudan i starka färger till den skapande tomhetens bild?
Gåtan är väl drivkraften inte svaret?
2019-12-14

  Marcus_Makesi
"Kom till intigheten min älskade
Kom till tomrummet
Här finns inget av det du kom för att ta
Bara speglar och rök"

Bra 'karumi-kännsla', älskar själv att hitta på ny signifikanter som försöker signifiera detta insisterande intets ting.
"intigheten" har jag inte hör förut, den var bra!
2019-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Tskushi-chan