Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där dagen när allt går fel, bussen uteblir, regnsnön piskar, gör allt fel på jobbet, hungriga barn och snäsig mor. Alla har vi varit där. Idag var jag där. Citatet kommer från min sexåriga son, när jag fann honom gömd i ett skåp på fritids.


Odag



För någon annan klev jag upp idag.
Men någon annan behövde mig inte.
"ingen vill använda mig till nåt"
Så jag ställer mig i skåpet.
Tills jag behöver mig.




Fri vers av Tskushi-chan
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-18 22:08



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Barn kan ha en avundsvärd formuleringsförmåga !
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Tskushi-chan