Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De gamla ska bort...


NY POLITISK VÄRLDSORDNING!

Nya året stundar - ut med det gamla, in
med det nya. Föryngringen är påbörjad.
Emmanuel Macron i Frankrike, Sanna
Marin i Finland, borgmästaren Pete i
Ohio i USA, den nya presidenten.
Italien, Spanien, Portugal, Ryssland
med flera,
EU föryngras. Sverige; Jimmie, Ebba?
Kvinnor såväl män som styr världs-
samfundet är en stilla nåd att
bedja om.

Ett permanentat patriarkat luckras
upp. Korruption och aggressioner,
krig och svält, klimat är världsfrågor
som blir prio.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 211 gånger
Publicerad 2019-12-09 13:31



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Vi kanske skulle ha en världspresident och dennes namn kan börja på Greta T och vara från Sverige. Här har vi någon som vågar se annat än till sitt eget bästa.
2019-12-09

  Flicis VIP
Tja, Gud vet ifall det blir bättre med kvinnor i styret, för de har blivit fostrade av männen att få makt och annat in i sina liv.
2019-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje