Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen lisa att vara "folkvald"...eller medborgare...


RIKSDAG ÖVERGICK TILL RIKSNATT!

Inför 3:e Advent bjöds det på Glögg
till regering och riksdagsledamöter;
Glögg spetsad med flytande tillskott
i form av kraftigt laxermedel extra
långtidsverkande.
Talmannen delade ut julklapp till
alla och envar; engångsblöja inför
respektive hemresa, utifall att...
talmannen var litterär och mindes
en löjtnant Schiller som fick ett
vattenlösligt piller i sin sprit, gav
honom dålig mage och samvete
hela dagen.
Talmannen log i njugg...tänkte på
mindre bemedlade, men önskade
God Jul!




Övriga genrer (Satir) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-12-10 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje