Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn i stormen?


Kastar lugnet
förstrött
i din
förbränningsugn

med en önskan
om ett annat
tempo

Mindre
självförbrännande

mer genomsyrat
av någonting
annat

du inte har

Lugnet

en illusion om
något kanske ingen
av oss besitter

En livslögn

ändå värd att utforska






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-11 01:48



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
De flesta tillstår inte sin ADHD...
2019-12-17

    Lena Staaf VIP
Det lugn du beskriver kanske mer är en tröghet, stillastående? Du vill ha mer rörelse, utveckling?
Fin dikt som väcker funderingar.
2019-12-11

  Kungskobran VIP
Lugnet är en chimär
även den på oro bär
grubblet finns där
och vållar dig besvär
gör hjärnan din
full och stinn
med tankar av olika slag
inte alltid med välbehag




2019-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Och en gård på Västanån i Älvkarleby: Lugnet.

Lugn är en bristvara i västvärlden.
2019-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP