Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


Varannandagsväder


Ser ifrån mitt fönster
naturen ständigt
bryta mönster

Ena dagen i kall och
vintervit skrud

Nästa i fuktig
och naken hud

Innan man vant sig
växlar den ständigt om
från kall till varm
från vit till grå
Inte så enkelt att förstå

Sedan vänder den kappan
efter vinden
och nyper dig i kinden




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-11 10:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bra!

2019-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP