Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge livet fingret

 

 

Hundratals lysande pärlor
Vita, röda, gula, blå
En tallrik tystnad
En portion frid
Nersköljd med ljummen vodka

 

Som en kyss från Gud
Lika vacker
Lika skir
Lika evig
Som dunsen från Triumfbågen

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-11 18:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sorgligt vacker. Hej från Hallon.
2019-12-11

    Lena Staaf VIP
Rytmisk dikt som lyfts av sina motsatser, det vackra mot den ljumma vodkan och dunsencfrån Triumfbågen.
2019-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP