Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötesplatsen(i spegeln)


Utanför
på gatan
i den
spegelblanka
pölen
sker mötet
mellan himmel
och jord
i en återspegling
och gestaltning
av naturens
skönhet
Alltmedan
regndroppar
oavbrutet
bildar nya ringar
över vattenytan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-12 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP