Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsyn

Vi putsade ögonen så att verkligheten från den blå himlen strömmade in och som om en värld där enkelheten från vardagen i form av mina kraftigt förstärkta hjärtljud inte längre existerade.
Bortom talorganets nya system att skapa nya innebörder med hjälp av sällsamma ljud lyckas jag vänta ut den period då havets kraftiga dyningar ute på fjorden har dränkt måsungar och därmed skapat en ny tidsperiod där liv och död kunde förenas för ett kort ögonblick.
Jättelika mörkerkomplex som färdas över haven passerar över inloppen till städerna och tar oss med till den ofrivilliga resa till de koner av ljus som bara fanns till i tidernas gryning.




Övriga genrer av Lennart Andersson
Läst 94 gånger
Publicerad 2019-12-13 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson