Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Media och politiker...


GRETA T!

Greta T i all ära och med heder
böjer jag huvudet inför henne,
men en stark känsla av att hon
utnyttjas i tid och rum.
Politisering sker runt henne så
klimatbudskapet blir inskuffat
i hörnet, dessvärre...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-13 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje