Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste slappna av ibland för att må bra. Det är skönt.


Skön stund i vardagen.

Sitta ner.

Vara tyst.

Känna vinden.

Andas.




Övriga genrer av Sessa
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-07-03 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sessa