Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt inte är som man tror.


Sorgligt förhållande.

Du behöver inte krama mig. Så mycket älskar du mig.

Du behöver inte kyssa mig. Så mycket älskar du mig.

Du behöver inte ha sex med mig. Så mycket älskar du mig.

Du behöver inte prata med mig. Så mycket älskar du mig.


Du behöver krama någon annan. Så mycket älskar du mig.

Du behöver kyssa någon annan. Så mycket älskar du mig.

Du behöver ha sex med någon annan. Så mycket älskar du mig.

Du behöver prata med någon annan. Så mycket älskar du mig.


Du behöver inte mig. Så mycket hatar du mig.




Övriga genrer av Sessa
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-07-07 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sessa