Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det något som kärlek vid första ögonkastet? Eller kanske det tusende ögonkastet?


Vackra ögon.

Jag såg in i dina mörka ögon. De var verkligen vackra.
Jag har sett din ögon tusentals gånger. Hur kan jag inte sett skönheten? Hur kan jag missat något så magiskt?

\"Vad är det?\"

\"Inget, jag bara...\" sade jag och drömde mig bort.

Jag insåg vad som hänt.

\"Inget, jag bara är.. kär...\"




Övriga genrer av Sessa
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-07-07 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sessa