Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
December2Tävling haiku


Reflektion


Bland skuggor
smyger solkatter
över sovrumsväggen




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-16 11:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin haiku...man kan se bilden...
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP