Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö

Som om även vintern väntar
på att få slå ut, draperas
i vinterskrud; vita flingor
i tusental längs kala grenar,
lysande dag som natt,
speglande solen och månen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 180 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-12-16 11:38



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Vintern har sin charm, precis som sommaren.
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta