Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling2 haiku


Nejlikoapelsin

Solens frukt
genomborrad av
nejlikodoftande
stjärnformade fröer
doftar jul





Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-17 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP