Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förstör det otäcka, vägra skildra det hemska... NI ruinerar Allt. Grattis!


Censurens lakejer

 

 

Ni häftar mina läppar, ni tyglar mina ord

och låter maran rida mig så stridslysten i drömmen.

För åsikter som vädras är värre brott än mord,

så halshugg den som vågar vara kärringen mot strömmen.

 




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-17 21:27



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Fint flyt i anapesterna!
Vilka är "ni"?
2019-12-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läs dödsannonser till morgonkaffet,det lindrar och ger hopp om framtiden.
2019-12-18

    Lena Staaf VIP
Nej skriv, låt det otäcka komma fram, vi behöver det vi med!
2019-12-18

    ej medlem längre
Låt aldrig dig censureras. Dina ord har kraften att fäktas med lasersvärd mot verkliga jättar som inskränkande ordrädsla och begränsande normer.
2019-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP