Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decembertävling-3 Rim till medlemskap poeter.se


Julrim

Här ska du någonting fantastiskt få
som säkert kommer fångar dig så.
En sida där du får läsa och skriva med egna ord
här hittar du texter om allt mellan himmel och jord.
Jag har betalat in så du i ett år får hänga här och pröva
börja skapa ,författa och sen är det bara och köra.
Du hittar många guldkort och säkert någon skrivarvän
som delar dina tankar- och som vars texter du kan läsa sen.




Bunden vers (Rim) av Birgersdotter VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-20 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP