Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stegen.

Ett steg…
     Han står vid randen av ett djup...

Två steg…
     Han begår sitt val...

Tre steg…
     Han beseglar sitt öde...

Fyra steg…
     Han är på väg...

Fem steg…
     Han är försvunnen...för alltid!

© Björn Solum, 2019




Övriga genrer av Björn Solum
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-21 07:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Och däremellan lever
Livet?
;}
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum