Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi.

Själlösa bokstäver formas till ord, enkla i sitt uttal, obundna i sin form, banala i sin ensamhet. Samlas orden i sammanhang tillägnas de en relevans - en själslig andedräkt.
     Visioner tar vid. Drömmar får fart. Hägringar ges liv.
     Längtan föds ... och en ocean av hemligheter, böljar mellan varje ord.
     Sannerligen magiskt.

© Björn Solum, 2019

 




Fri vers (Prosapoesi) av Björn Solum
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-03 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum