Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

C O R O N A

Chock

Oro

Rykten

Oreda

Neuros

Avgrund

 




Fri vers av Björn Solum
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-02 16:40



Bookmark and Share


  AKT VIP
Samhällskollaps.
2020-04-03

    Sefarge VIP
Alla är vi bakvänd gisslan
Till A. N. O. R. O. C. ?
;}

2020-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Så fort det snackas om eländet på tv byter jag kanal.

Statsministern framstår mer och mer som ett gissel.
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum