Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnostalgi.

En fjäril smeker mig med lena vingar, målar lystna bilder på min hud.
     Ängsklocka, smörblomma…timotej.
     Sommaräng…Förgätmigej!
     På min hjässa reder näktergalen ren´ sitt bo.
     Mitt hjärta kan ej...vill ej...stävja det som sker.

© Björn Solum, 2019

 




Fri vers (Prosapoesi) av Björn Solum
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-13 22:15



Bookmark and Share


  HelenaW
Vackert
2019-02-13

  KattenKin VIP
Så fint!! Bildrikt med filosofiskt djup, och oväntat och storslaget slut.
2019-01-22

  Larz Gustafsson VIP
"Bryt inte ljusstrålen under färd", som Lundell sjöng.
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum