Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En önskan om en bättre värld.


Tankar

Tänker. Tänker att jag vill ta till vapen.
Tänker att jag vill slåss.
Tanker att jag vill ta till vapen och slåss.
För det goda.
Tänker jag.
Tänker att vad är mina vapen.
Tänker ingen pistol.
Ingen kalashnikov.
Tänker att det krävs andra vapen.
Tänker vilka vapen.
Tänker mina vapen.
Tänker leende.
Tänker vänlighet.
Tänker tålamod.
Tänker ödmjukhet.
Tänker bryta våldsspiral.
Tänker hjälp mig!
Tänker...




Fri vers av PEEL
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-21 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PEEL