Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar om när jag gick igenom mammas lösa anteckningar. Man kan hitta när man letar.


mamma

Mammas brev.

Mammas fina skrivstil skapar ord'
skapar fina ord
skapar stora ord
skapar meningar
skapar brev
skapar dikter

tankar skrivs ner
minnen skrivs ner
Hemska tankar
jobbiga minnen
allt med samma fina piktur
mammas piktur
prydlig
driven
Ibland arg
ibland rolig
ibland orolig
alltid prydlig
alltid driven
alltid fin
Någon enstaka gång
bryts det och bokstäverna
blir stora
arga
vansinnigt arga
men det är bara
ibland




Fri vers (Prosapoesi) av PEEL
Läst 140 gånger
Publicerad 2020-09-29 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PEEL