Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöyra

Snön har sedan igår
vräkt ner över sjö och skog.
Vi har redan vackert vitt
så nu räcker det nog.
Fördela det vita över
Sveriges land och stad.
Då kommer många jubla
och på julafton vara glad.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-21 12:13



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Du kan rimma du!
2019-12-23

  ULJO
Om ändå vi i Småland...…
2019-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP