Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Le och vinka...


Den vackra smärtan


Än smärtar ditt leende,
dina gnistrande ögon
där din själ speglas


För det är det vackraste jag vet.







Övriga genrer av Herr Morris
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-07-03 11:42



Bookmark and Share


    Bim
så fint med den vackra smärtan,så ödmjukt,-nu ler jag och vinkar...Hälsn.Bim
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris