Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprinnelse/att bringa ordning


Läser i manus
Repliker om igen
Inte mina
men dina
Minnen som
ogräs
viljestarka
Bryter undan
allt motstånd
Spränger asfalten
Skjuter skott
Fyllda av sprängkraft
att förgöra eller nyttja
Bryter igenom
skärningspunkter
mellan nu och då
letar efter fragment
bleknande bort vid
beröring
Energi är allt du snuddar
även du själv
Urkraftens upprinnelse
Att bringa ordning
motsatsen till tvivel




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2019-12-21 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP