Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Den perfekta främlingen avkläddes mystikens plåster
Den hatade vännen begick serievåldtäkter på min världsbild
Dagen då världsbild och perspektiv blev synonymer byttes kyla mot värme
Främling blev vän och vän förblev vän

hej.




Fri vers (Fri form) av Faileborg
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-22 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Faileborg