Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett slags dagboksinlägg


Dröm vidare

Över hustaken dundrar boeng 233orna stadigt och nere på marken seglar snabbtågen fram. Teknikstinna och kåta som accelererande ståkukar i diset. Det är ingen lögn att jag ofta drömmer om att få vara konduktör på en av dessa tåg. Att få stå och kolla biljetter och se frågande ut. Kanske även ibland få kasta av nån som plankat och skrika efter honom eller henne "Vi har påkallat polisen, bara så att du vet"




Prosa (Kortnovell) av Molly Lindgren
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-23 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molly Lindgren
Molly Lindgren