Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen innan

Kvällen innan den stora dagen
är det något som lagt sig,
som ligger i spänd förväntan

Allt är andäktigt tyst,
som om det låg ett täcke av snö
över husen, ängarna och skogen

Som om någon är väntad,
att återkomma eller födas
och sprida sitt ljus i vårt mörker




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-12-23 22:27



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du tar oss med till ett ursprung vi mer eller mindre glömt bort.
2020-01-18

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Tydligt en förväntan i luften. Något som jag kan känna automatiskt av tradition.
2019-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta