Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likväl

 

i ensamhetens skugga
vandrade jag

osedd och ohörd

allt som livet gav
var utan fortsättning 

i stillhet betraktade jag                             

människor rusandes förbi

närde önskan att följa 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-17 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta