Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och så var det över

 

och så var det över


fasad och avstängdhet blev ditt val
vänskap är det du säger att du vill ha
hur ska det gå till om du inte vill känna
hur ska det gå till om du inte vill mötas
hur ska jag kunna möta ditt skal när jag hör
när jag hör din kropp skrika till mig sin längtan

 

plötsligt ligger jag på marken igen och den är så hård
orkar inte resa mig fast jag vet att jag måste
måste försöka samla ihop det som blev över av mig
spillrorna från mitt hjärta som krossades under din sko

 

när du klev över mig på väg bort - iväg








Fri vers av Nova-Liv
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-07-03 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv