Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det där mittemellan

Ett slut. En början, och allt där mitt emellan.

Känslor, tankar, handlingar. Nått gammalt och något nytt. Kvällar och Mornar, Ljusa dagar och regn.

Kan det vara allt jag lever för. Är det allt jag är. Dessa saker, Kan det summera mitt liv.

Mina ord, Mina funderingar. Det som rör sig, eller det som står still.

Har det verkligen någon mening. Finns det en tid då allt har en mening. En mening så stor att dessa saker blir mer. Än vad dem är. När min syn kan se bortom dessa saker, och deras meningslösa mening.

Hur solen går upp men alltid ner igen. Och jag är alltid jag igen. Och du alltid du.

När månen lyser om kvällarna, men alltid försvinner.

Så som du och jag. Vi har en början, ett slut, och sen allt det där mittemellan.

Har vi en mening.




Fri vers av Isabelle Wester
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-25 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabelle Wester