Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg inte

Säg inte att du älskar mig om
Du inte älskar mig när jag inte orkar prata

När jag inte orkar äta

När jag inte orkar tänka

När din närhet är för mycket för mig

När allt faller sönder under mina fötter
Och jag måste ha luft

Säg inte att du älskar mig

Om du ska klandra mig
För hur jag försöker få tag på den luften

När jag kvävs
Av mina egna tankar

För då vill jag inte ha det
Kärleken
För då vet jag att jag måste jag lära mig att hitta luft utan dig
Och jag kan.
Jag har gjort det förut.
Så säg inte att du älskar mig.
När du bara älskar dem delarna som är älskvärda.




Fri vers av Isabelle Wester
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-07-08 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabelle Wester