Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan pappa

Folk undrar varför det gör ont.
Varför du har en påverkan på mitt liv när du aldrig har varit en del av det.

För att jag ser dig i varje sak som jag missade.
Och ibland hoppas jag att du är hålet jag känner i mitt hjärta.
Att det inte bara är jag som saknat något.
Utan att du saknat något också.

Något som är jag.

Och i alla gånger som jag inte vetat, om du kunnat lindra mina kvällar.
Från att vara så hårda, och från dem som vart värst.

Att om du fanns, kunde du berättat för mig, varför jag finns.
Att jag finns för att du ville det.

Men nu när du inte vill, undrar jag vart min plats är.




Fri vers av Isabelle Wester
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-08 22:30



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bravo.
2021-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Isabelle Wester