Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ge sin skärv...


NAPOLEONS RIKE!

Riket där den franska presidenten styr över
landet vars namn är Emmanuel Macron, men
kunde lika väl vara Johannes Döparen han som
gick före, men likväl efter Kristus.

President Macron avstår från hela pensionslön,
en gest att följa för svenska politiker, i vart fall
sänka sin lön och arvoden till förmån för alla
bäst behövande.

Märkligt nog har vänsterpartiet gått före och
satt ett lönetak för alla inom partiet folkvalda.

En kristen gärning av ett ateistiskt parti!(?)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-26 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje