Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidospår

Har gått så många sidospår
Vadat i träskmark
fastnat i taggiga snår

Ibland fått sprattla och skrika
Ibland suttit stilla och väntat ut
att det som håller tillbaka, ger vika

Alltid trasslat mig ur
Andats lätt en sekund
innan jaget igen sätts i bur

Tänk om, om inte, var det alltid så?
Var, när, hur och alltid varför?
Det gråa ser tillbaka, har jag lärt mig nått ändå?

Ha tålamod, men skynda på!
Snabbt ska det gå, men ta det lugnt!
Allt är för evigt men
börjar och slutar på en sekund









Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-26 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake